Rode wijn

Kenmerkend voor hertenvlees is zijn milde en zachte smaak, daarmee niet minder indrukwekkend. De zachte structuur en het makkelijk verteerbare vlees leent zich perfect voor verschillende bereidingswijzen.
Het hertenvlees van Het Tableau komt grotendeels uit de grensstreek op Duits grondgebied, Rijnland Fals.

Côtes du Rhône Mas de Libian 'Bout d'Zan'

Deze heerlijke volle rode wijn is een Franse klassieker  met geuren van klein rood fruit zoals kers, bosbes en braam.Smaak heeft tonen van specerijen,cacao, zoethout en gekonfijt fruit. De wijn is ongefilterd en biologisch geteeld. – Druifsoorten zijn de grenache (75%) en de syrah (25%). – Te serveren tussen de 16 en 18 graden. – Afkomstig uit Frankrijk, Rhône
Rhône

13,00

Uitverkocht

Rosso Piceno Superiore 'Naumakos'

Intens robijnkleurige wijn uit Italië met een geur van amarene kersen, bramen en zwarte pruimen. Zachte innemende smaak, droog, vol, kruidige zwoel. Een zeer verfijnde wijn met zachte tannines in de afdronk. – Druifsoorten: Montepulciano (70%), sangiovese (30%) – Te serveren op 16 graden – Afkomstig uit Italië, Marche
Le Marche

12,00

Uitverkocht

Fabre Montmayou Patagonia Malbec 'Barrel Selection

Deze malbec uit Argentinië is heerlijk bij stoof gerechten en wildvlees. Een diep donkerrode kleur met geuren van fijn rood fruit en tonen van Frans eiken, pruim,pepers en overheersend is de kers. Een perfecte balans tussen fruit, alcohol, tannine en zuren. – Druivensoort: 100% malbec – Te serveren tussen de 16 en 18 graden – Afkomstig uit Argentinië, Mendoza
Argentinië

23,00

Uitverkocht