Ree

De ree behoort tot de herten familie, met een klein verschil: de ree scharrelt veel meer, waardoor het andere voedingsstoffen binnen krijgt. Dit zorgt voor een meer uitgesproken smaak. Het vlees van de ree is zacht van structuur en zeer smaakvol.
De Ree van Het Tableau komt grotendeels uit de grensstreek op Duits grondgebied, Rheinland Pfalz maar ook vanuit de weides rondom Tilburg.

Elke portie is voldoende voor 1 persoon

Ree stoof 200g

Overheerlijke ree stoof met witte wijn en pompoen.
Rheinland Pfalz

7,00

10 op voorraad

Reebiefstuk 140g

Ree biefstuk heeft een zachte structuur en is fijn van draad.
Rheinland Pfalz, de Peel

7,50

15 op voorraad

Reerug 150g

Zacht en malse reerug. De rug van de ree bevat geen tot weinig weefsel en bevat hierdoor een zeer zachte structuur.
Rheinland Pfalz, de Peel

9,00

20 op voorraad