Hert

Kenmerkend voor hertenvlees is zijn milde en zachte smaak, daarmee niet minder indrukwekkend. De zachte structuur en het makkelijk verteerbare vlees leent zich perfect voor verschillende bereidingswijzen.
Het hertenvlees van Het Tableau komt grotendeels uit de grensstreek op Duits grondgebied, Rheinland Pfalz en uit de Eifel.

Elke portie is voldoende voor 1 persoon

Hertenstoof 200g

Overheerlijke hertenstoof bereid met rode wijn.
De Eifel

5,00

5 op voorraad

Hertenrug 150g

Zacht en malse hertenrug. De rug van het hert bevat geen tot weinig weefsel en bevat hierdoor een zeer zachte structuur.
Rheinland Pfalz, Eifel

6,50

15 op voorraad

Hertenbiefstuk 150g

Hertenbiefstuk is zeer mals en zacht vlees. Mager vlees met een fijne structuur.
Rheinland Pfalz, Eifel

4,50

12 op voorraad