De Weidelijke Jager

De voorjager, ook wel de kleine of weidelijke jager genoemd is een drie gangen menu waarbij u de keuze maakt tussen twee verschillend hoofgerechten en twee verschillende desserts. Daarnaast valt dit menu uit te breiden met een kaasplateau als extra gang en uiteraard met een wijnarrangement. 

Inhoud pakket

Voor op tafel

Ambachtelijk brood met Rilette van gans, paté van gans en boerenboter

Voorgerecht

Carpaccio van licht gerookt hert met diverse bereidingen van Winterse groenten, uitgebakken kaantjes, extra oude pecorino en parels van aceto

Hoofdgerecht

Schotel – Fazant op bed van gerookte Nicolai aardappelpuree met knolselder en gesauteerde wilde bospaddenstoelen, gesneden ganzenworst, daarbij geserveerd rode kool met appeltjes en rozijnen en wilde portsaus, uitgebakken kaantjes en extra pittige mosterd.

OF

Ambachtelijke stoof van hert met boschampignons, knol, wortel en ui. Stampotje van Opperdoezer met spruitjes, spekjes en sucade van hert en ambachtelijk korstdeeg met winterse groentevulling.

Dessert

Tarte Tatin van Doyenne Peer met gekarameliseerde Pecannoten en canelle van Sauternes

OF

Kaas van ’t Kaasplateau. Drie soorten kaas geserveerd met brood en smeersels.
(Kaas als dessert tegen een meerprijs van 8 euro of als extra gang voor 14 euro)

Bestellen

Kies hieronder welke gangen u wilt en hoe vaak u deze combinatie wilt toevoegen.

Wissen

Optioneel

Kaasplateau

Als u uw ervaring nog meer bijzonder wilt maken kunt u uw bestelling uitbreiden met een lekker kaasplateau.

€14,00