De Bourgondische Jager

De bourgondische jager, om bourgondisch te genieten! Een vier gangen diner met heerlijke hors-d’oeuvres om de avond mee te beginnen en te kiezen tussen twee verschillende hoofd- en nagerechten. Dit menu is uit te breiden met een kaasplateau als extra gang en natuurlijk bieden we een voortreffelijk wijnarrangement bijpassend bij uw keuze.

Inhoud pakket

Voor op tafel

Ambachtelijk brood met rilette van gans, paté van gans en boerenboter

Hors-d’oeuvre

Chaud Froid van gevogelte met pistache, boschampignons en wintertruffel (circa 35 gram)

OF

Winterse waldorf salade van gesauteerd wildzwijn. Met haricots verts, gebakken witlof, brunoisse Doyenne peer en pijnboompitjes. Geserveerd in gouden eierschaaltjes

Voorgerecht

Carpaccio van licht gerookt hert met diverse bereidingen van winterse groenten, uitgebakken kaantjes, extra oude pecorino en parels van aceto

Hoofdgerecht

Fazant schotel met een puree van gerookte nicolai aardappelen en knolselderij, gesauteerde wilde bospaddestoelen en gesneden ganzenworst. Daarbij geserveerd rode kool met appeltjes, rozijnen, wilde portsaus en uitgebakken kaantjes met extra pittige mosterd

OF

Ambachtelijke stoof van hert met boschampignons, knol, wortel en uit. Met een stamppotje van opperdoeser met spruitjes, spek en succade van hert. Afgedekt met een ambachtelijk korstdeeg met winterse groentevulling

Dessert

Tarte Tatin van Doyenne peer. Geserveerd met gekarameliseerde pecannoten en canelé van Sauternes

OF

Kaas van ’t Kaasplateau. Drie soorten kaas geserveerd met brood en smeersels. (Kaas als dessert tegen een meerprijs van 8 euro of als extra gang voor 14 euro)

Bestellen

Kies hieronder welke gangen u wilt en hoe vaak u deze combinatie wilt toevoegen.

Wissen

Optioneel

Kaasplateau

Als u uw ervaring nog meer bijzonder wilt maken kunt u uw bestelling uitbreiden met een lekker kaasplateau.

€14,00